ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΛΟΥΡΑΣ © -ΚΛΟΥΡΑΣ- Δικηγορικό Γραφείο

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΛΟΥΡΑΣ
© -ΚΛΟΥΡΑΣ- Δικηγορικό Γραφείο

 

Το γραφείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1975 με τον Ευστράτιο Δ. Κλούρα (υπότροφο τού Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και πτυχιούχο Πολιτικών Επιστημών τής Παντείου και τής Νομικής Σχολής Αθηνών).
Εδώ και αρκετά χρόνια, η επιτυχημένη παράδοση τού γραφείου μας συνεχίζεται από κοινού με τη Ζωγραφία Ε. Κλούρα (πτυχιούχο τής Νομικής Σχολής Αθηνών και δικηγόρο στον Άρειο Πάγο) και το Δημήτριο Ε. Κλούρα (πτυχιούχο τής Νομικής Σχολής Αθηνών, δικηγόρο στον Άρειο Πάγο και πρώην Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας τού Υπουργείου Οικονομικών).
Το γραφείο όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιήθηκε σε πολλούς και ποικίλους τομείς δικαίου. Κύρια δε χαρακτηριστικά τής λειτουργίας του, ήταν πάντα η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία, η σχέση εμπιστοσύνης με τούς πελάτες μας και η διαρκής και πλήρης ενημέρωσή τους για τις υποθέσεις τους. Η μεγάλη νομική βιβλιοθήκη τού γραφείου μας και η συνεχής ενημέρωσή μας για τις νομοθετικές αλλαγές, συμβάλλουν στην αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο τών νομικών υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η δικηγορία που ασκούμε είναι προληπτική, δυναμική και μαχητική και συνεργαζόμαστε με έμπειρους συμβολαιογράφους και δικαστικούς επιμελητές, αλλά και άλλους τεχνικούς συμβούλους – επιστήμονες, τών οποίων η επιστημονική γνώση και άποψη είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξειδικευμένων υποθέσεων. Η συνέπεια, η όρεξη, η επιμονή στις πιο δύσκολες και περίπλοκες – σύνθετες υποθέσεις, η μεθοδικότητα και η αποτελεσματικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τής δουλειάς μας. Η ειλικρίνεια δε, απέναντι στους πελάτες μας και η εχεμύθεια είναι οι πιο βασικές αρχές μας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s